ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email grecohotelhydra@gmail.com
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22980-53200 & 53201

Η ιστορία μας

Το Ξενοδοχείο GRECO, ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, παλαιά αρτοποιεία του νησιού, που προμήθευαν τα εμπορικά και πολεμικά πλοία και κυρίως τα σφουγγαράδικα του 18ου και 19ου αιώνα με ψωμί και παξιμάδι για τις ανάγκες των μακρινών ταξιδιών.

Στην Ύδρα λειτουργούσαν τότε εκτός των πολυάριθμων καταστημάτων της και 24 "Δημόσιοι" Φούρνοι (four publics) προορισμένοι να τροφοδοτούν με παξιμάδι και ψωμί αρχικά τον ρωσικό στόλο κατά τις περιοδείες του στο Αιγαίο και αργότερα "... και οποιονδήποτε άλλο στόλο, όσο μεγάλος αριθμητικά κι αν ήταν ...".

Το κτίριο του παλιού φούρνου αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε ένα πετρόκτιστο ξενοδοχείο 19 δωματίων, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Πώς θα έρθετε

Δραστηριότητες στην Ύδρα

Η Ύδρα, αρχοντική, ένδοξη και κοσμοπολίτικη, πλούσια σε ιστορία και παραδόσεις με εξαιρετική αρχιτεκτονική και απαράμιλλη ομορφιά αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και διανοουμένους.

Δραστηριότητες στην Ύδρα

Η Ύδρα εκτός από τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, τις παραλίες της, την καταγάλανη θάλασσα, τις εκδηλώσεις της, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή ζωή με το κοσμοπολίτικο ύφος της, προσφέρει στον επισκέπτη έντονες δραστηριότητες, για να τους μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών τους που θα περάσουν στο νησί με τους φίλους τους ή με τις οικογένειές τους.

Περισσότερα