ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email grecohotelhydra@gmail.com
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22980-53200 & 53201

Οι υπηρεσίες μας

Ο κήπος μας γεμάτος δέντρα και λουλούδια προσφέρει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στον κήπο μπορείτε αν θέλετε να πάρετε το πρωϊνό σας, τον καφέ σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη μας.

Το Ξενοδοχείο μας προσφέρει ένα παραδοσιακό, σπιτικό, πλούσιο ελληνικό πρωϊνό buffet, προετοιμασμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από την εκλεκτή κουζίνα του Ξενοδοχείου, την οποία μπορείτε να γευθείτε στον κήπο ή στο δωμάτιό σας.

Στο Ξενοδοχείο μας υπάρχει καθημερινή υπηρεσία δωματίου (καθημερινή καθαριότητα) και ταυτόχρονα στο δωμάτιό σας μπορείτε να απολαύσετε μασάζ αν το ζητήσετε.

Στις πρόσθετες παροχές του Ξενοδοχείου υπάρχει μικρή βιβλιοθήκη με ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, καθώς επίσης υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, στις οικογένειες με μωρό, κρεβατάκι μωρού ή ότι άλλο μας ζητηθεί.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα στη διαθεσή σας, έτοιμο να σας προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεστε για να έχετε καλύτερη και περισσότερο άνετη διαμονή.

Ο κήπος μας

Το ξενοδοχείο μας είναι περιτριγυρισμένο από τον κήπο μας με δέντρα και λουλούδια που προσφέρει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Η βιβλιοθήκη μας

Στο χώρο του Ξενοδοχείου μας υπάρχει μία μικρή βιβλιοθήκη με ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία από την οποία μπορείτε να δανειστείτε και να διαβάσετε.

Το πρωϊνό μας

Προσφέρουμε ένα παραδοσιακό, σπιτικό, πλούσιο ελληνικό πρωϊνό buffet, που μπορείτε να γευθείτε στον κήπο ή στο δωμάτιό σας.

Πρόσθετες παροχές

Στο Ξενοδοχείο μας παρέχουμε καθημερινή καθαριότητα, υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, κρεβατάκι μωρού ή οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί.

Πώς θα έρθετε

Δραστηριότητες στην Ύδρα

Η Ύδρα, αρχοντική, ένδοξη και κοσμοπολίτικη, πλούσια σε ιστορία και παραδόσεις με εξαιρετική αρχιτεκτονική και απαράμιλλη ομορφιά αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και διανοουμένους.

Δραστηριότητες στην Ύδρα

Η Ύδρα εκτός από τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, τις παραλίες της, την καταγάλανη θάλασσα, τις εκδηλώσεις της, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή ζωή με το κοσμοπολίτικο ύφος της, προσφέρει στον επισκέπτη έντονες δραστηριότητες, για να τους μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών τους που θα περάσουν στο νησί με τους φίλους τους ή με τις οικογένειές τους.

Περισσότερα